Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Σάββατο 14/1 στις 21.30: ΒΡΑΔΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ

 
Η μουσική για άλλη μια φορά στο πρόγραμμά μας… Στο στέκι Ταξίδι Χωρίς Χάρτη θα παρουσιαστούν  έργα μοντέρνου ρεπερτορίου για δύο κιθάρες. Θα περικλείονται επιρροές και τάσεις της σύγχρονης μουσικής όπως πεντάφθογγα ακούσματα, ιδιότυπα Tangos της Αργεντινής και jazz αποχρώσεις που συναντούν το νεορομαντισμό .
Θα ακουστούν έργα των :
GershwinKleynjansDomeniconiPiazzollaTesar  Μαυρουδή
Ερμηνεύουν οι:  Σωτήρης Μαρουσόπουλος, Στέφανος Φλώτσιος
 *Η είσοδος όπως και σε κάθε εκδήλωση του στεκιού θα είναι ελεύθερη, μετά το τέλος της συναυλίας ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για κουβεντούλα.  Επειδή όμως ο χώρος μας είναι μικρούλης είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο:  6908291112
Το επόμενο διάστημα θα αναρτήσουμε υλικό για να απολαύσουμε ένα μικρό ταξίδι από εικόνες και μουσικές από τις δύο βραδιές κιθάρας, του Δεκέμβρη και του Γενάρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: