Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Προβολή ταινιών animation μικρού μήκους - Εργαστήρι αυτομόρφωσης πλεξίματος


Μετά από καιρό επανερχόμαστε με μία προβολή μικρού μήκους ταινιών animation.
Την Τρίτη 14/5/2013 λοιπόν, στις 20:30 στο κοινωνικό-πολιτιστικό χώρο «Ταξίδι χωρίς χάρτη» θα γίνει ένα μίνι αφιέρωμα σε ταινίες animation μικρού μήκους.
Θα παρακολουθήσουμε μια επιλογή από stop motion animations αλλά και 2d και 3d animations και στο τέλος θα ακολουθήσει η κλασσική κουβεντούλα σχετικά με τις εντυπώσεις μας από τις ταινίες.

Επίσης με αφορμή την προβολή, θα γίνει και μια μικρή αναφορά στα μικρά ταινιάκια που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια του εργαστηρίου αυτομόρφωσης  stop motion animation του Ταξίδι χωρίς χάρτη.

Όσον αφορά το εργαστήρι πλεξίματος θα πραγματοποιηθεί κανονικά πριν από την προβολή! Θα μαζευτούμε όπως πάντα στις 19:00 και θα δείξουμε πόσο εύκολα και οικονομικά μπορεί να γίνει μια ανοιξιάτικη τσάντα με βελονάκι. Φέρτε μαζί σας ό,τι νήματα έχετε γιατί κανένα κομμάτι δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο. Για όσες ή όσους δε έχετε ιδέα απο βελονάκι, μην ανησυχείτε! Θα πραγματοποιηθεί μια μινι επανάληψη με τις βασικές πλέξεις....έτσι απλά....




Η αρχή του ανιμάτιον...


Δεν υπάρχουν σχόλια: